Persoonlijke

Schema's

Bekijk diensten

Online Coaching

'Voeding Only'

In het Online Coaching pakket ‘voeding only’ ga ik voor jou op maat gemaakte voedingsplannen opstellen. Deze op maat gemaakte voedingsplannen worden opgesteld aan de hand van onze online intake en zoals hier te lezen ontvang jij meerdere voedingsplannen. Oftewel: een voedingsplan voor op een trainingsdag en een voedingsplan voor op een rustdag, daarnaast kan hier een 3e voedingsplan bij komen mocht je verschillende diensten draaien en dus op verschillende tijdstippen trainen. Je zult niet alleen de voedingsplannen ontvangen maar je wordt ook member van de ‘Hartkamp Coaching App’. In deze app kan je makkelijk eigen trainingsplannen opstellen en deze inplannen in de agenda. Wat de app helemaal super handig maakt is dat er in de app meer dan 4500 oefeningen staan die in 3D worden uitgevoerd en waar handige tips & tricks bij staan. Ook bevat de app een eigen ‘community groep’ waar andere online coaching klanten met elkaar in contact kunnen komen en daarnaast elkaar kunnen motiveren. Overigens hoeft dit niet persé en kan je jouw profiel op privé zetten.
Bij stagnatie of andere problemen zal ik de voedingsplannen bijstellen of aanpassen zodat jij vooruitgang blijft boeken en we deze vooruitgang kunnen bespreken in ons wekelijks contact moment.

Ben jij al goed op weg met trainen, maar ontbreken de puntjes op de ‘i’ op voedingsgebied?
Dan is dit pakket een echte aanrader.
Klik hieronder om het pakket ‘voeding only’ te bestellen!
Kosten €49,95 p/m (minimaal 3 maanden)

Online Coaching

'Training Only'

6 Weken Combinatie plan

Juist! Jou zoeken we, iemand die er 100% voor wil gaan. Geen excuses, geen hangende schouders en geen gemaar! Dit pakket is voor degene die zowel voeding als training met beide handen wil aanpakken om maximaal resultaat te boeken. Wat je motivatie ook is en waar je je doel ook zet, Hartkamp Coaching gaat geen uitdaging uit de weg. Met dit pakket kun jij hard aan de slag om richting jouw doelstelling te werken.
Net als bij een los voeding en trainingsplan gaan we ook hier speciaal voor jou aan de slag om een op maat gemaakt voeding,-trainingsplan op te stellen wat voldoet aan jouw wensen en wat is afgestemd op jouw dagritme! Ben je klaar met die eeuwige strijd tegen de kilo’s? De spierpijn na een simpel klusje of wil jij nu wel eens degene zijn waar men jaloers naar kijkt op het strand?
Voor maar € 74,95 heb jij snel en precies het combinatieplan om richting jouw doelstelling te werken.

Mocht jij interesse hebben in een voeding/trainingsplan die we continu bijstellen? Dan adviseer ik een Online Coaching pakket.

Hieronder kunt u ons een e-mail sturen, zodat wij u de betaallink inclusief online intake-formulier terugsturen.

Voedingsplan 6 weken
Voedingsplan op maat gemaakt Aangepast op jouw doelstelling Aangepast op jouw dagrimte Online intakeformulier Per mail te ontvangen als PDF Zonder begeleiding
€43.95,- Eenmalig Bestel hier een Voedingsplan
Trainingsplan 6 weken
Trainingsplan op maat gemaakt Aangepast op jouw doelstelling Wetenschappelijk onderbouwd Online intakeformulier Per mail te ontvangen als PDF Zonder begeleiding
€43.95,- Eenmalig Bestel hier een Trainingsplan
Combinatie plan
Training, voedingsplan op maat gemaakt Aangepast op jouw doelstelling & dagritme Wetenschappelijk onderbouwd Online intakeformulier Per mail te ontvangen als PDF Zonder begeleiding
€74.95,- Eenmalig Bestel hier een Combinatie plan
© Hartkamp Coaching 2020 | Algemene voorwaarden mikefraanje.nl