Personal

Training

Bekijk diensten

Personal Training

Naast de pakketten die we aanbieden bij Hartkamp Coaching kun je uiteraard een proefles boeken. Bij deze proefles en personal trainingen gaan we je op weg helpen in de fitness wereld. Samen zullen we aan de slag gaan met houding en uitvoering van de oefeningen, en zullen we daarmee een stabiele basis bereiken.
Uiteraard gaan we specifiek en doelgericht trainen om dichter bij jouw doelstelling te komen. Ook zul jij een trainingsplan ontvangen die je kunt gebruiken naast de Personal Trainingen!
De Personal Trainingen worden gegeven bij Sport Society in Barneveld. (andere locatie in overleg) Dit is een exclusieve fitness studio waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staat. Je hebt de keuze uit 3 pakketten, namelijk 16, 24 of 32 Personal Trainingen.
Waarom meteen deze aantallen? Het is namelijk onmogelijk om in bijv. 4 trainingen een klant richting zijn doelstellingen te coachen. Hier is simpelweg langer de tijd voor nodig. Als wij iets doen, doen wij het goed! We willen absoluut geen half werk leveren en beloftes maken die niet nagekomen kunnen worden. Daarom kiezen wij voor deze aanpak.

Heb jij interesse in Personal Training, een solide basis van kennis en uitvoering opdoen en samen met ons resultaat en doelgericht te willen trainen?

Neem dan snel contact op voor meer informatie en prijzen.

Transformatie pakket

12 weken

Of je nou wilt afvallen, spiermassa wilt aankomen of simpelweg fitter wilt worden….
Dit is het ultieme pakket voor mensen die in 12 weken de beste versie van hunzelf willen worden.
In de pakket krijg jij elke week één Personal Training op locatie in Barneveld en zullen wij vervolgens een voortgangsgesprek voeren.
Ook zul jij van ons een voeding en trainingsplan ontvangen en staan wij 24/7 klaar voor vragen.
Uiteraard word je voeding en trainingsplan continu aangepast en bijgesteld.
Door de intensieve begeleiding, een juist voeding,-training plan en wekelijks progressiefoto’s te maken zorgen wij ervoor dat jij binnen 12 weken een geweldige transformatie ondergaat.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij de uitdaging aangaan?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Transformatie pakket 12 weken
Toegang tot de Hartkamp Coaching App Intakegesprek op locatie Volledige begeleiding Elke week een Personal Training Trainingsplan op maat Voedingsplan op maat 24/7 bereikbaar voor vragen
Neem contact op
16 / 24 / 32 Personal trainingen
Toegang tot de Hartkamp Coaching App Intakegesprek op locatie Volledige 1 op 1 begeleiding Doelgericht trainen Trainingsplan op maat Voortgangsgesprek op locatie personal training duurt 60 minuten
Neem contact op
Proefles
Ervaring opdoen met Personal Training volledige 1 op 1 begeleiding Doelgericht trainen proefles duurt 60 minuten meld je nu aan
Neem contact op
© Hartkamp Coaching 2019 | Algemene voorwaarden mikefraanje.nl